Wellness pobyt v Dunajskej Strede – Vaša oáza relaxu a pohody

Predstavte si miesto, kde sa zastaví čas a vy...

Káva v tehotenstve: Dopriať si ju, či nie?

Káva v tehotenstve je téma, ktoré vyvoláva mnoho otázok...

Zdravotné poistenie: Ochrana pre vaše zdravie

Zdravotné poistenie je povinnou daňou pre každého občana Slovenskej...

Toyota predstavila Land Cruiser Matt Black Edition

Toyota Land Cruiser je automobil, ktorý sa v mnohých...

Toyota predstavila Land Cruiser Matt Black Edition

Toyota Land Cruiser je automobil, ktorý sa v mnohých generáciách vyrába už vyše 70 rokov. Tak dlho sa udržal na trhu vďaka svojej odolnosti a schopnosti vysporiadať sa s najnáročnejším terénom. Najnovšie prevedenie Toyoty Land Cruiser Matt Black Edition prichádza s matne čiernou povrchovou úpravou prvkov exteriéru s cieľom podporiť imidž robustnosti a účelnosti modelu Land Cruiser.

Nový variant Matt Black Edition je k dispozícii pre najvyššiu výbavu Toyoty Land Cruiser v päťdverovom prevedení. Používa súčasný pohon všetkých kolies a preplňovaný naftový štvorvalec 2,8 litra s maximálnym výkonom 204 koní, krútiacim momentom 500 Nm a šesťstupňovou automatickou prevodovkou.

Nová povrchová úprava zahŕňa lemovanie masky chladiča a jej vertikálne rebrá, horné dekory svetlometov a rámčeky okolo hmlových svetiel. Matne čierne sú ďalej bočné nášľapné prahy, strešné lyžiny, kryty vonkajších spätných zrkadiel a 18″ zliatinové kolesá spoločne s dekorom výklopného zadku nad registračnou značkou.

Úpravou prešiel aj interiér. Ponuka čalúnenia sedadiel bola rozšírená o dve nové varianty koženého čalúnenia s čiernymi operadlami a čiernymi sedákmi v kombinácii s bočnicami v kontrastnej šedej, resp. hnedej farbe. V prípade hnedej sa jedná o odtieň konského sedla.

Dostupnosť jednotlivých prvkov závisí od výbavovej línie. Štruktúra výbavových línií a ich obsah sa môže líšiť podľa konkrétneho trhu. V Česku bude Matt Black Edition ponúkaná v rámci výbavy Executive.

Začatie predaja novej Toyoty Land Cruiser Matt Black Edition na európskych trhoch je naplánované na posledný štvrťrok 2022.